Σ.Φ.Η. “ΑΠΑΤΣΗ CLUB”

Μία ολόκληρη δεκαετία στις επάλξεις. Ο σύνδεσμος στις Συκιές παραμένει “ενεργός”. Συνεχίζει τη δράση του. Παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα, παρά τις… ελάχιστες χαρές, …

Αφιερώματα

Μία ολόκληρη δεκαετία στις επάλξεις. Ο σύνδεσμος στις Συκιές παραμένει “ενεργός”. Συνεχίζει τη δράση του. Παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα, παρά τις… ελάχιστες χαρές, που προήρθαν κυρίως από το βόλεϊ.

Το ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΩΝ ΗΡΑΚΛΗ ή αλλιώς “ΑΠΑΤΣΗ”, όπως είναι άλλωστε γνωστό στον ευρύ “κυανόλευκο” κόσμο, συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια ζωής. Για την ακρίβεια, “άνοιξε” το 1999 και συνεχίζει μέχρι σήμερα τη δράση του. Έχει ως σήμα του, τι άλλο; Έναν Ινδιάνο. 

Αυτή τη στιγμή ο σύνδεσμος στις Συκιές, αριθμεί περισσότερα από 250 ενεργά μέλη. Πώς έγινε όμως ο σύνδεσμος; Πώς πάρθηκε η απόφαση; Μετά από μία εκδρομή στην Καβάλα εκείνη την εποχή, αποφασίστηκε, να προχωρήσουν στη δημιουργία συνδέσμου, μιας και εκείνη την περίοδο δεν υπήρχε στις Συκιές οργανωμένο κομμάτι του κόσμου. Γρήγορα, ο σύνδεσμος αναπτύχθηκε ραγδαία. Ειδικά, την περίοδο που ήρθε ο Μυτιληναίος στον Ηρακλή, το “Απάτση” μετρούσε εννιά παραρτήματα. Σε Αθήνα, Ντεπό, Κορδελιό, Μηχανιώνα, Καστοριά και ορισμένες άλλες περιοχές της χώρας. Με την πάροδο του χρόνου όμως, τα περισσότερα παραρτήματα έκλεισαν ή κάποια από αυτά μετονομάστηκαν, όπως αυτό στην περιοχή του Ντεπό για παράδειγμα, που μετατράπηκε σε “Azzurro club” από άλλους “κυανόλευκους” οπαδούς.

Πλέον, το “ΑΠΑΤΣΗ” πορεύεται μόνο του, στην περιοχή των Συκεών. Τα μέλη του συμμετέχουν ανελλιπώς μάλιστα σε όλες τις εκδρομές, αλλά και σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Συλλόγου, με πολύ πρόσφατη, τη μεγάλη εκδρομή του λαού που έγινε στην Πράγα για το Τσάμπιονς Λιγκ του βόλεϊ. “Ο Ηρακλής είναι ιδέα”, λένε χαρακτηριστικά τα μέλη του. 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top