Εργοτέλης: Νέο διετές συμβόλαιο σε Καραγεωργίου

Στο τιμόνι του Εργοτέλη για δύο ακόμη χρόνια θα παραμείνει ο Νίκος Καραγεωργίου καθώς η ΠΑΕ την Παρασκευή ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας …

Διάφορα

Στο τιμόνι του Εργοτέλη για δύο ακόμη χρόνια θα παραμείνει ο Νίκος Καραγεωργίου καθώς η ΠΑΕ την Παρασκευή ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο πρόεδρος της ομάδας, Απόστολος Παπουτσάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψιν την προπονητική αξία, την προσφορά και το ήθος του Νίκου Καραγεωργίου αποφασίσαμε να του προτείνουμε τη συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας μας, την οποία και αποδέχθηκε. Εξασφαλίσαμε για τρίτη διαδοχική χρονιά την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα και πλέον αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε τον πήχη ψηλότερα. Η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της δικής μας ομάδας αποτελεί μόνο την αρχή και τη στέρεα βάση μιας σειράς σημαντικών κινήσεων που σχεδιάζουμε, προκειμένου να ενισχύσουμε τον Εργοτέλη σε όλους τους τομείς. Απώτερος σκοπός μας είναι στο επόμενο πρωτάθλημα να κοιτάξουμε ακόμα ψηλότερα και να διεκδικήσουμε ακόμα και μια θέση στα πλέι οφ”.

Από την πλευρά του ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε: “Η εμπιστοσύνη του προέδρου και της διοίκησης προς το πρόσωπο μου με κάνει να εντείνω ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες μου για να καταφέρουμε στον Εργοτέλη να υλοποιούμε τους στόχους μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας μας για την στήριξη που μας παρείχαν όλες αυτές τις χρονιές που βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας. Επίσης, ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχω συνεργαστεί μέχρι τώρα στον Εργοτέλη”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top