“Κλείνει” το Ιβανώφειο

Όλα τα’χε η μαριορή, η… τιμωρία έλειπε. Δε φτάνει η βαριά ήττα από τη Δάφνη που ουσιαστικά θέτει τον Ηρακλή εκτός διεκδίκησης της θέσης που …

Ηρακλής

Όλα τα’χε η μαριορή, η… τιμωρία έλειπε. Δε φτάνει η βαριά ήττα από τη Δάφνη που ουσιαστικά θέτει τον Ηρακλή εκτός διεκδίκησης της θέσης που οδηγεί στην Α1, το Δικαιοδοτικό Οργανο της ΕΟΚ αποφάσισε την τιμωρία του Ιβανωφείου, για τα γεγονότα στον αγώνα με τον Εμή Λαγκαδά. Επίσημα θα γίνει γνωστό την Παρασκευή, αλλά στον Ηρακλή ήδη γνωρίζουν πως επιβλήθηκε τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα προ δύο εβδομάδων. Αυτό σημαίνει, πως στους αγώνες με Ρέθυμνο και Νήαρ Ηστ, ο Ηρακλή θα στερηθεί τον κόσμο του. Πάντως, για τον σαββατιάτικο αγώνα με την Ολυμπιάδα Πατρών, ο κόσμος της ομάδας θα μπορέσει να βρεθεί κανονικά στο Ιβανώφειο και θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στο συγκρότημα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη.

Ο τεχνικός των κυανόλευκων έχει κι άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει. Πέραν της λογικής απογοήτευσης που επικρατεί στις τάξεις των παικτών, έχει και αρκετά προβλήματα τραυματισμών γι’άλλη μια εβδομάδα. Την προπόνηση της Πέμπτης δεν ακολούθησε ο Ραντίνοβιτς, ο οποίος μάζεψε υγρό στο γόνατο και ακολουθεί αγωγή, ωστόσο αναμένεται να δώσει το παρών στον μεθαυριανό αγώνα. Σε πιο ήπιους ρυθμούς προπονήθηκαν οι Δανιήλ και Λιούτας που είχαν υποστεί διάστρεμμα στις αρχές της εβδομάδας. Ευχάριστα ήταν τα νέα από τις εξετάσεις που υπεβλήθη ο Νίκος Λιακόπουλος. Η μαγνητική τομογραφία δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό και ο έμπειρος πλέι μέικερ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα του Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Σκουρτόπουλος: “Ο κορωνοϊός μας βρήκε στο χειρότερο σημείο – Αυτός δεν είναι Ηρακλής!”

Μπάσκετ

Back to Top